Kouwen's Maaltijdservice | Gezond, makkelijk & snel

Nieuw bij Uw Slager Kouwen: maaltijdservice met gratis bezorging (bij bestelling van minimaal 5 maaltijden) in Nieuwleusen en max. 4 km daarbuiten. 

Wat houdt deze maaltijdservice in?

Wij gaan dagverse maaltijden maken met verse ingrediënten uit het Vechtdal. Het vlees komt uit de streek en is van eigen slachterij. Al onze maaltijden zijn vrij van smaak- en kleurstoffen, waardoor de oorspronkelijke smaak wordt behouden. We doen ons best om een variërend aanbod samen te stellen, waarbij we wekelijks van gerechten wisselen. Iedere week heb je keuze uit 3 Hollandse maaltijden, 3 Oosterse maaltijden, 3 Italiaanse maaltijden en 3 ovenschotels. Onze maaltijden vind je op deze pagina en op onze bestellijst (af te halen in de winkel of te downloaden). Al onze maaltijden zijn duurzaam verpakt en kunnen zowel in de oven als magnetron opgewarmd worden. De maaltijden zijn ten minste houdbaar tot 4 dagen na aankoop als ze in de koelkast bewaard worden (bij max 5 °C). Je kunt ze ook invriezen, dan zijn ze vanzelfsprekend langer houdbaar.

Gratis bezorging in Nieuwleusen

We gaan deze maaltijden gratis bezorgen in Nieuwleusen en in een straal van 4 km daarbuiten (let op: bezorging mogelijk vanaf 5 maaltijden) . We werken met een vaste bezorgdag: woensdag. Bestellen kan eenvoudig via de website of door onze bestellijst in te vullen. Wil je via onze website bestellen? Kies dan de gewenste maaltijd(en), voeg ze toe aan je winkelmandje en rond het bestelproces af. Betalen is mogelijk via ons mobiele pinapparaat op locatie of met contanten. Wil je de maaltijden liever afhalen in de winkel? Geen probleem, dit kun je aangeven in het bestelproces. Bestel de maaltijden uiterlijk maandag voor 18.00 uur, zodat je deze woensdag in huis hebt. Heb je vragen, opmerkingen of is er iets anders dat je wil weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Download hier onze bestellijst

Onze bestellijst kun je ook downloaden en inleveren bij een van onze medewerkers in de winkel.