T-Bone (4cm dik)
Omschrijving

Wil jij je vader eens echt verrassen voor vaderdag op zondag 21 juni? Speciaal voor vaderdag hebben wij speciale steaks van maar liefst 4 cm dik in ons assortiment. Bestel de steak via onze webshop en kom hem vrijdag 19 of zaterdag 20 juni bij ons afhalen in de winkel. De SKIN T-Bone is verpakt in een luxe stevige geschenkdoos mét daarin natuurlijk een beschrijving hoe je dit grote stuk vlees dient te bereiden. 

De SKIN T-Bone
Met SKIN bedoelen we de vacuümverpakking die om de steak heen zit. Dit zorgt ervoor dat de steak niet uitdroogt en langer goed blijft. De T-Bone is afkomstig uit de lende van het rund. Het gaat om een groot portie vlees en wordt dan ook in de betere restaurants geserveerd. De T-Bone bestaat uit de twee meest kostbare stukken van een koe: de tournedos én de entrecote. Tussen deze stukken bevindt zich een bot in de vorm van een 'T', vandaar de naam T-Bone.

Let op: dit product wordt alleen verkocht op bestelling. Je kunt dit product bestellen tot en met 18 juni as. We adviseren om de SKIN T-Bone in de vriezer te bewaren.

T-Bone (4cm dik)

Groot stuk rundvlees bestaande uit tournedos én entrecote

Nog geen vleesthermometer?
€ 37,50