Brisket
Omschrijving

Wil jij je vader eens echt verrassen voor vaderdag op zondag 21 juni? Speciaal voor vaderdag hebben wij speciale steaks van maar liefst 4 cm dik, maar ook een brisket in ons assortiment. Bestel de brisket via onze webshop en kom hem vrijdag 19 of zaterdag 20 juni bij ons afhalen in de winkel. De SKIN Brisket is verpakt in een luxe stevige geschenkdoos mét daarin natuurlijk een beschrijving hoe je dit grote stuk vlees dient te bereiden. 

De SKIN Brisket
Met SKIN bedoelen we de vacuümverpakking die om de steak heen zit. Dit zorgt ervoor dat de steak niet uitdroogt en langer goed blijft. De brisket is de borst van een rund. In het vlees zitten pezen, wat zorgt voor een lekker taai stuk vlees. Dit stuk vlees dient iets anders bereid te worden dan onze andere steaks. Het vlees is bij uitstek geschikt voor 'slow cooking', waarbij het stuk vlees lang wordt gegaard op lage temperatuur. Zo krijg je een heerlijk mals stuk beef. De bereiding van een brisket kan tot wel een hele dag duren, maar dat is het zeker waard. 

Let op: dit product wordt alleen verkocht op bestelling. Je kunt dit product bestellen tot en met 18 juni as. We adviseren om de brisket in de vriezer te bewaren.

Brisket

Voor 'taaie' mannen, premium vlees uit de borst van een rund

Nog geen vleesthermometer?
€ 37,50